4 augustus 2008

Eerste lading foto's

In een lokaal Vietnamees restaurant waar ze alle verschillende soorten gerechten 'verzamelen' in plaats van één specialiteit per restaurantje. Het klaarmaken van een van deze specialiteiten is zichtbaar op de achtergrond.

Een extra nachtje in Bankok vonden we precies niet zo erg :) Relaxen aan het zwembad, gevolgd door een uitgebreid avondbuffet en afgesloten met lekkere cocktails en life muziek!


Wij met kapitein tijdens de boottrip op de Red River.

Het kantoor met zwembad van Tung met uitzicht op een meer van een halve hectare!!

Typische woningen op het eilandje waar we onze eerste analyse hadden gedaan.

Tijdens onze eerste analyse zagen we enkele jongeren die vanop de bovenste vakwerk ligger van de Cau Long Bien brug naar beneden in de Red River sprongen! Vrij indrukwekkend zeker aangezien de rivier op sommige plaatsen niet zo diep kan zijn! Iets wat wij hen niet hebben nagedaan in ieder geval :)
Meer foto's gaan zeker nog volgen!


















2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Valerie,

Zo te zien hebben jullie intussen
wel de weg ginder gevonden om ook
wat te genieten. Ben benieuwd hoe het verder verloopt en kijk al uit
naar nieuwe foto's. Ook nog heel veel succes met het werk.
Groetjes vanuit het verre Hasselt!
Antje

Nookie zei

Helaaaaaaaaaa Valerieeee :)

Eindelijk ben ik op de blog geraakt! T was even zoeken hoe het hier werkte ma nu heb ik het wel door! Zo te zien lukt het jullie daar wel éh!
K zou zeggen geniet nog van je reis en zie maar da je snel ziek wordt.. anders klopt de poll niet ;) (grapje!) Verzorg u goed daar en niet ziek worden hé!! Laat die avonturen en foto's maar komen!

Geniet er nog van!

xx