28 juli 2008

Hey allemaal,

Eerst en vooral voor de bezorgde zieltjes, die rat was niet in het huis gelukkig, maar buiten. Zoals An en Valerie al zeiden was ik inderdaad (behoorlijk) ziek (waarschijnlijk door de hitte). Gelukkig hebben An en Valerie goed voor mij gezorgd, waarvoor dank meisjes :)
Ik voel me nu gelukkig wat beter, maar toch nog wel vrij zwakjes, maar dat komt waarschijnlijk omdat ik moeilijk kan eten door ziek te zijn.
Ik had beloofd mijn adres te posten, dus bij deze:

NGHI TAM 84/12
TAY HO
HANOI

Opgelet voor mensen die ik eerder mijn adres heb gemaild het zou kunnen dat ik toen de cijfers heb verwisseld!!!
Mijn telefoonnummer is +841224297864

Mijn Belgische simkaart geraakt hier niet geregistreerd, dus mij daarop bellen of smsen heeft geen zin.

Het verblijf bij mijn "moeke" valt goed mee, alleen is het heel moeilijk dat ze werkelijk geen woord Engels spreekt. De 30e komt haar zoon aan uit Parijs, dus hopelijk vergemakkelijkt dat de communicatie wat.

De hitte en de smog in de stad zijn erg zwaar en het verkeer is onvoorstelbaar. Daarstraks was de elektriciteit uitgevallen waardoor de verkeerslichten niet werkten. Toen we dan een grote baan moesten oversteken leek het wel alsof we de E40 moetsen te voet oversteken.
Ik heb ook mijn eerste ritje achterop de scooter overleefd bij Linh, onze contactpersoon hier. Vreemd genoeg is achterop zitten minder eng dan er tussen te lopen. Mijn taxi is ook al een keer gebotst, maat dan is de policy blijkbaar gewoon doorrijden. Daarstraks heb ik nog een motorongeval zien gebeuren op weg naar huis.

Wegens ziek zijn doe ik het voorlopig rustig aan vandaag. Ik heb net "man ku" of zoiets geproefd bij mijn moeke, heel lekker fruit.

Ik hou jullie op de hoogte!

Ingrid

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ingrid honnepon! Zo leuk om te lezen! Soigneer je goed! Ik refresh jullie page meerdere malen per dag, hopend op nieuws! Dikke zoen!

Unknown zei

hey meisje!
echt heel veel beterschap gewenst! Niet teveel ziek worden he, je moet nog kunnen genieten van alles wat ginder te zien is!Ik ben al benieuwd naar de verhalen als je terug bent!

Anoniem zei

Ingrid, ik ben jaloers... :-$